Словенија

Пројекти који се реализију са партнерима из Словеније.

16. међународни фестивал Више знања за више туризма

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 18 January 2019 10:08

И ове године наша школа учествује на 16. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Сувенири мога краја“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Туристички потенцијали регије Бирач"  ментора Дарке Тољ и "Сувенирима о Зворнику" ментора Жељка Зарића.

 

Last Updated on Friday, 18 January 2019 10:42

Read more...

 

Средњошколци из Сежане посјетили „Алумину“

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 16 December 2018 11:55

Ученици и професори из Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане са домаћинима из СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника посјетили су данас „Алумину“ . Директор пословне области Одржавање и инвестиције и члан менаџмента „Алумине“ Миломир Максимовић истакао да му је било задовољство да буду домаћини гостима из Словеније.

- Посјета нам пуно значи у маркетиншком смислу. Ово је само наставак двогодишње успјешне сарадње „Алумине“ са зворничким средњим школама. Поред ове посјете долазе нам и ученици из ТШЦ-а са смјера хемијски техничари, а вјероватно ће нам у посјету доћи и ученици економске струке из СШЦ „Петар Кочић“ како

Last Updated on Sunday, 16 December 2018 12:29

Read more...

 

Пријем код градоначелника за ученике и професоре из Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 December 2018 14:16

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је примио ученике, професоре и директора Средње школе „Сречко Косовел“ из словеначког града Сежана који у нашем граду бораве у оквиру сарадње са Средњошколским центром „Петар Кочић“.

Градоначелник је са задовољством истакао да је ово једанаеста година од како двије школе имају добру сарадњу која се огледа у размјени ученика и у разним другим видовима.

 

Last Updated on Thursday, 13 December 2018 14:27

Read more...

 
 

Наши средњошколци освојили два сребрна признања

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 01 February 2018 16:20

Ученици наше школе освојили су два сребна признања на 15. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније. Овогодишња тема фестивала је била „Култура у туризму“, а наши ученици су са пројектима „Златне руке Зворника“, за који је ментор професорица Елизабета Јевтић и „Град у бојама“, ментора професорице Јулијане Млинаревић освојили сребрна признања. На такмичењу су учествовале 42 школе из Србије, Црне Горе, Хрватске, БиХ, Словеније.

Биљана Писић, директорица школе, која је са професорима и ученицима, такође, дио делегације у Словенији, истакла је да су веома задовољни наступом и резултатом на такмичењу.

 

Last Updated on Thursday, 01 February 2018 16:30

Read more...

 

Пројекти за Међународни сајам туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 04 January 2018 09:56

И ове године наша школа учествује на 15. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Култура у туризму“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Златне руке Зворника"  ментора Елизабете Јевтић и "Град у бојама" ментора Јулијане Млинаревић.

Промотивни спот за "Златне руке Зворника"
Промотивни спот за "Град у бојама

 

Last Updated on Thursday, 25 January 2018 10:44

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 1 of 6