Словенија

Пројекти који се реализију са партнерима из Словеније.

Учешће на XX међународном сајму тирзма

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 06 February 2023 14:29

Ученици и професори наше школе учествоваће и ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Након двије године онлајн учешћа, ове године ће представници школе путовати у Словенију.

Школа ће се у Словенији представити са пројектима „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић. Мото Сајма туризма, који ће бити одржан у Љубљани 15. фебруара, је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

 

Пројекте можете преузети на следећим линковима:

- пројекат "Спортске игре младих"

- пројекат "Преко Дрине до планине".

 

Подржимо наше ученике и  професоре гласањем за спотове на следећим линковима (гласање је на дневном нивоу):

 

Last Updated on Tuesday, 07 February 2023 18:24  

Зворнички средњошколци и ове године на Сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 15 December 2022 05:34



Ученици и професори зворничког СШЦ „Петар Кочић“ учествоваће ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Према ријечима директорице школе Биљане Писић, након двије године онлајн учешћа, ове године очекују да ће њихове двије екипе ученика и професора путовати у Словенију.

– За вријеме пандемије смо одржали континуитет и наставили да учествујемо на овом сајму. И тада смо се озбиљно припремали у нади да ћемо можда имати прилику да се појавимо у Љубљани, али смо на крају због пандемије имали онлајн наступ. Захваљујући пријатељству са школом „Сречко Косовел“ из Сежане, ми ћемо бити смјештени код њих, односно ученици код ученика, а професори код колега – рекла је Писићева и додала да ово пријатељство траје скоро једну и по деценију те да ће ово бити тринаеста година да учествују на Сајму туризма.

Зворничани ће се у Словенији представити са пројектима „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић.

Мото Сајма туризма, који ће бити одржан у Љубљани 15. фебруара, је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

(ИнфоБирач)

 

Одржана презентација за Сајам туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 09 December 2022 08:18

 

Данас, 08.12.2022. године, у нашој школи одржана је он-лајн презентација за ученике и професоре који следеће године учествују на Међународном сајму туризма у Словенији.

 

Last Updated on Friday, 09 December 2022 08:40

Read more...

 
 

Пријатељство и сарадња дуга 12 година

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Wednesday, 27 July 2022 13:55

Маја Прешерн, координатор пројеката у средњој школи "Сречко Косовел" у Сежани, Словенија, наш гост. Договорен наставак сарадње у наредном периоду.

Last Updated on Wednesday, 27 July 2022 14:03  

Два сребрна признања на Сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 28 March 2022 13:49

Пројекти ученика и професора зворничког СШЦ „Петар Кочић“ награђени су са два сребрна признања на Сајму туризма у Словенији под називом „Више знања за више туризма“. Тема овогодишњег 19. Међународног такмичења је била „Воде и љековити туризам“, а Зворничани су наступили са пројектима „Пиј Кисељак, буди јак“ и „Капи здравља“ које су са ученицима припремили професори Жељко Зарић и Јулијана Млинаревић.

 

Last Updated on Monday, 28 March 2022 15:27

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 2 of 9