Словенија

Пројекти који се реализију са партнерима из Словеније.

Ученици и професори из Сежане завршили посјету Зворнику

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 08 September 2019 12:19

Делегација ученика и професора из Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане завршила је програмску посјету Зворнику и данас су отпутовали за Словенију. Према ријечима Биљане Писић, директорице СШЦ „Петар Кочић“, која дуже од једне деценије сарађује са поменутом словеначком школом, гости из Сежане су отпутовали пуни утисака.

Last Updated on Sunday, 08 September 2019 12:33

Read more...

 

Преносимо: Градоначелник похвалио вишегодишњу успјешну сарадњу школа из Зворника и Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 06 September 2019 06:50

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић примио је ученике, професоре и директоре Средње школе „Сречко Косовел“ из словеначког града Сежана и Средњошколског центра „Петар Кочић“ који успјешно сарађују 12 година.

Градоначелник је изразио задовољство јер је сарадња, поред тога што дуго траје и веома успјешна.

– Годинама сарађују наше двије школе и наша два града и учинићемо све да се та сарадња настави, да наставе наши ученици да иду у Сежану и њихови да долазе код нас и да се наставе њихови заједнички пројекти који су наишли на подршку у

Read more...

 

16. међународни фестивал Више знања за више туризма

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 18 January 2019 10:08

И ове године наша школа учествује на 16. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Сувенири мога краја“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Туристички потенцијали регије Бирач"  ментора Дарке Тољ и "Сувенирима о Зворнику" ментора Жељка Зарића.

 

Last Updated on Friday, 18 January 2019 10:42

Read more...

 
 

Средњошколци из Сежане посјетили „Алумину“

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 16 December 2018 11:55

Ученици и професори из Средње школе „Сречко Косовел“ из Сежане са домаћинима из СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника посјетили су данас „Алумину“ . Директор пословне области Одржавање и инвестиције и члан менаџмента „Алумине“ Миломир Максимовић истакао да му је било задовољство да буду домаћини гостима из Словеније.

- Посјета нам пуно значи у маркетиншком смислу. Ово је само наставак двогодишње успјешне сарадње „Алумине“ са зворничким средњим школама. Поред ове посјете долазе нам и ученици из ТШЦ-а са смјера хемијски техничари, а вјероватно ће нам у посјету доћи и ученици економске струке из СШЦ „Петар Кочић“ како

Last Updated on Sunday, 16 December 2018 12:29

Read more...

 

Пријем код градоначелника за ученике и професоре из Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 December 2018 14:16

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је примио ученике, професоре и директора Средње школе „Сречко Косовел“ из словеначког града Сежана који у нашем граду бораве у оквиру сарадње са Средњошколским центром „Петар Кочић“.

Градоначелник је са задовољством истакао да је ово једанаеста година од како двије школе имају добру сарадњу која се огледа у размјени ученика и у разним другим видовима.

 

Last Updated on Thursday, 13 December 2018 14:27

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 4 of 9