Словенија

Пројекти који се реализију са партнерима из Словеније.

Посјета ученика и професора из Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 16 October 2023 12:24

Након доласка гостију уприличен је пријем код градоначелника Бојан Ивановић као и посјета школи и ђачком ресторану. Приликом посјете школи презентовани су примјери добре праксе из Сежане, начини организације Спортске недеље и часова роботике који се код нас изучавају као часови секције.

Last Updated on Monday, 16 October 2023 12:37

Read more...

 

Зворнички средњошколци посјетили Трст и школу „Сречко Косовел“ – пријем код челних људи Сежане

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Friday, 17 February 2023 11:19

Након наступа на Сајму туризма у Љубљани, те освајања два сребрна признања, ученици и професори СШЦ „Петар Кочић“ данас ће након посјете Средњој школи „Сречко Косовел“ кренути за Зворник.

Last Updated on Friday, 17 February 2023 11:31

Read more...

 

Два сребрна признања на XX међународном сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 16 February 2023 08:08

Ученици и професори наше школе остварили су традиционално добре резултате освојивши два сребрна признања на Сајму туризма у Љубљани.

Награђени пројекти на XX међународном сајму туризма који се одржао у Љубљани, 15.02.2023. су  „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић. Овогодишњa тема Сајма туризма је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

 

 

Last Updated on Thursday, 16 February 2023 08:33

Read more...

 
 

Учешће на XX међународном сајму тирзма

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 06 February 2023 14:29

Ученици и професори наше школе учествоваће и ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Након двије године онлајн учешћа, ове године ће представници школе путовати у Словенију.

Школа ће се у Словенији представити са пројектима „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић. Мото Сајма туризма, који ће бити одржан у Љубљани 15. фебруара, је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

 

Пројекте можете преузети на следећим линковима:

- пројекат "Спортске игре младих"

- пројекат "Преко Дрине до планине".

 

Подржимо наше ученике и  професоре гласањем за спотове на следећим линковима (гласање је на дневном нивоу):

 

Last Updated on Tuesday, 07 February 2023 18:24  

Зворнички средњошколци и ове године на Сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 15 December 2022 05:34Ученици и професори зворничког СШЦ „Петар Кочић“ учествоваће ове године на Сајму туризма у Љубљани са два пројекта. Према ријечима директорице школе Биљане Писић, након двије године онлајн учешћа, ове године очекују да ће њихове двије екипе ученика и професора путовати у Словенију.

– За вријеме пандемије смо одржали континуитет и наставили да учествујемо на овом сајму. И тада смо се озбиљно припремали у нади да ћемо можда имати прилику да се појавимо у Љубљани, али смо на крају због пандемије имали онлајн наступ. Захваљујући пријатељству са школом „Сречко Косовел“ из Сежане, ми ћемо бити смјештени код њих, односно ученици код ученика, а професори код колега – рекла је Писићева и додала да ово пријатељство траје скоро једну и по деценију те да ће ово бити тринаеста година да учествују на Сајму туризма.

Зворничани ће се у Словенији представити са пројектима „Спортске игре младих“, за који је ментор професорица Андријана Славкић, и „Преко Дрине до планине“, за који је ментор професор Миљан Влачић.

Мото Сајма туризма, који ће бити одржан у Љубљани 15. фебруара, је „Спортска искуства обогаћују омладински туризам“.

(ИнфоБирач)

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next > End >>

Page 1 of 9