Словенија

Пројекти који се реализију са партнерима из Словеније.

Два сребрна признања на Сајму туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Monday, 28 March 2022 13:49

Пројекти ученика и професора зворничког СШЦ „Петар Кочић“ награђени су са два сребрна признања на Сајму туризма у Словенији под називом „Више знања за више туризма“. Тема овогодишњег 19. Међународног такмичења је била „Воде и љековити туризам“, а Зворничани су наступили са пројектима „Пиј Кисељак, буди јак“ и „Капи здравља“ које су са ученицима припремили професори Жељко Зарић и Јулијана Млинаревић.

 

Last Updated on Monday, 28 March 2022 15:27

Read more...

 

Сајам туризма у Словенији: Зворничанима два сребрна признања и посебно признање за пројекат са највише гласова

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 May 2021 22:04

На Сајму туризма у Љубљани, који је ове године због епидемиолошких мјера одржан онлајн, ученици зворничког СШЦ „Петар Кочић“ освојили су два сребрна признања, а пројекат „Кухиња мога краја“ је добио и посебно признање за највише гласова публике, односно онлајн посјетилаца на интернет страници Туристичке организације Словеније.

Директорица школе Биљана Писић каже да су задовољни успјехом ученика и професора те истиче да је веома важно да су настављени пројекти који афирмишу и друге активности у школи осим самих часова наставе.

 

Last Updated on Thursday, 13 May 2021 22:12

Read more...

 

Палачинке им "испекле" два сребра

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Thursday, 13 May 2021 21:59

ЗВОРНИК - На Сајму туризма у Љубљани, који је ове године због епидемиолошких мјера одржан онлине, ученици зворничког Средњошколског центра "Петар Кочић" освојили су два сребрна признања за пројекат "Округла фантазија" којим су представили двије врсте палачинака.

Read more...

 
 

Учешће на 18. Међународном фестивалу туризма у Словенији.

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 02 May 2021 13:51

Наша школа учествује на 18. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Мој kraj moj chef “, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Кухиња мога краја"  ментора Радована Пелемиша и "Округла фантазија" ментора Јулијане Млинаревић.

Пројекте можете прузети на следећим линковима:

 

 

Двије награде на Сајму туризма у Љубљани

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

Written by Administrator Sunday, 02 February 2020 23:04

Ученици наше школе освојили су сребрно и бронзано признање на Сајму туризма за два пројекта „Смијех је лијек“ и „Домаће је најбоље“.

Директорица школе Биљане Писић истакла да је ово једанаеста година заредом да ученици наше школе наступају на годишњем сајму туризма у Словенији.

Last Updated on Sunday, 02 February 2020 23:50

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8