Успјеси бивших ученика

Душан Савић у тиму Србије на Међународном такмичењу пословног случаја KICC

PDFPrintE-mail

Актуелно - Успјеси бивших ученика

Written by Administrator Friday, 15 April 2016 07:50

Најбољи студенти путују у Дубаи на међународно такмичење

- Међународно такмичење у решавању пословног случаја „КИЦЦ“, одржаће се наредне недеље у Дубаију (Уједињени Арапски Емирати), у организацији ревизорске куће КПМГ. На овом престижном такмичењу, Србију ће представљати тим састављен од победника локалног такмичења одржаног у новембру прошле године, који чине студенти Бранислав Бандић, Лазар Ђелић, Стефан Игњатовић са Факултета организационих наука и Душан Савић са Економског факултета.

Last Updated on Friday, 15 April 2016 08:02

Read more...

 

Завршио електротехнику за три ипо године са десетком

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 16 January 2015 08:35

Двадесетдвогодишњи Андрија Митровић из Зворника завршио је основне студије електротехнике на Факултету техничких наука у Новом Саду за три и по године са просјеком оцјена 10. Овај млади дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства, који је активно током студија сарађивао са професорима у изради задатака за уџбенике, планира упис на мастер студије на истом факултету, а жеља му је да остане у својој земљи и ту гради каријеру. Скромно каже да га просјек није интересовао, али је он резултат вриједног рада.

 

Last Updated on Saturday, 31 January 2015 22:40

Read more...

 

Зворничанин студент генерације

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 30 December 2014 07:01

На недавно одржаној свечаној промоција магистара наука, мастера и дипломираних студената Филозофског факултета Универзитета у Источном Сарајеву за најбољег студента академске 2013/2014. изабран је Миодраг Михајловић. Са 22 и по године, завршио је студије математике и физике са просјеком од 9,93.

Тренутно је запослен у Основној школи „Свети Сава“ у Зворнику, док студира мастер студије на Природно математичком факултету у Новом Саду, институт за физику.

Last Updated on Wednesday, 17 April 2019 10:02

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 5 of 5