Новости

ОПТИМИЗАМ ЧУВА ИМУНИТЕТ!!!

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 17 December 2020 13:08

Ближе нам се новогодишњи и божићни празници. У холу наше школе је окићена јелка и тиме је почела новогодишња чаролија. Надамо се да ћете снове имати у руци до краја године. Стару годину баците у прошлост. Желимо свима здравље и радост у Новој години, славите завршетке јер они доносе нове почетке.

 

Last Updated on Thursday, 17 December 2020 13:20

Read more...

 

Средњошколци уљепшали школу мудрим изрекама

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 15 October 2020 16:24

Ученици средњошколског центра “Петар Кочић” на степеницама које воде до њихових учионица исписали су мудре мисли и називе најчитанијих књига домаћих и страних писаца.

Last Updated on Thursday, 15 October 2020 16:29

Read more...

 

Реализовано стручно усавршавање

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 31 August 2020 14:08

Данас, 31.08.2020. године, реализовано је стручно усавршавање "Пандемија новог КОРОНА вируса - шта треба знати". Предавање је раализовала професорица Данијела Крстић за обје групе професора. Професори у упознати са најновијим сазнањима о вирусу КОРОНА као и мјерама превенцијe.

Read more...

 
 

Средњошколско образовање ускладити са тржиштем рада

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 05 July 2020 10:53

Средњошколско образовање мора да буде усклађено са потребама тржишта рада, са циљем да се обезбиједе радна мјеста, изјавила је министарка Наталија Тривић. Увођење оваквих новина у средњошколски наставни процес, почиње 1. септембра, за када је планиран и повратак ђака у школске клупе. Наталија ТривићФото: РТРС

Ативности Владе Републике Српске у смислу подстицаја дефицитарних занимања, подстакла су пораст уписаних ученика, што је и потврђено на првом уписном року у нову школску годину.

- У претходном периоду смо имали веома тешке и комплексне задатке, заједно са Министарством просвјете и културе и Републичким педагошким заводом, и мислим да смо врло успјешно то обавили, како сви директори средњих школа, тако и професори, ученици и њихови родитељи - нагласила је Биљана Писић, предсједник Актива директора средњих школа регије Бирач.

Last Updated on Sunday, 05 July 2020 11:03

Read more...

 

Mатуранти у дводневној акцији даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 10 March 2020 17:33

У организацији ГО Црвеног крста и  наше школе почела је дводневна акиција даривања крви уе у Заводу за трансфузијску медицину Републике Српске. У акцији учествују ученици и професори а првог дана ове хумане акције пријавило се 86 матураната.

Традиционално, у акцију даривања крви, као вид подршке ученицима и професорима, је укључена и директорица школе Биљана Писић.

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 33