Новости

Пријем за ученике првих разреда

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 31 August 2022 09:01

Пред почетак нове школске године, у нашој школи данас је организован пријем за ученике првих разред и упознавање са одјељењским старјешинама.

Ученици су, овом приликом, упознати са планом рада, правима и обавезама, уџбеницима. Нове средњошколце су поздравили директорица и замјеник директора школе, разговарали су са педагогом и психологом, а организован је и обилазак кабинета у којима ће похађати наставу.

Read more...

 

Марија Јокић стала на рунду до медаље на Свјетском јуниорском првенству

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 11 August 2022 07:19

На Свјетском јуниорском првенству у теквондоу такмичарка Зворника Марија Јокић била је на корак до пласмана у полуфинале и освајања медаље, али је након вођства од 1:0 у рундама поражена од представнице Црне Горе Анђеле Беришај са 2:1. У првом 1/16 финала Марија је савладала Јулију Тешеиру из Португала, а у 1/8 финала Валерију Лопез из Порторика.

Пласманом у четвртфинале међу осам најбољих јуниорки свијета Јокићева је заједно са својим тренером Младеном Ристићем направила велики резултат за свој клуб, град Зворник, Републику Српску и БиХ, те освојила бодове на ранг листи.

Честитке Марији и њеном тренеру на одличном наступу у Софији.

ИнфоБирач

Last Updated on Thursday, 11 August 2022 07:28  

Након положеног завршног испита кувари одмах кренули на посао – угоститељи ангажују и ученике другог разреда као помоћне куваре

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Saturday, 18 June 2022 18:21

Ученици Средњошколског центра „Петар Кочић“ из Зворника који су завршили школовање за смјер кувар успјешно су одбранили практични дио завршног испита. Након овог испита они су завршили школовање, а куриозитет је да је велики број њих одмах након завршетка наставе почео да ради у неким од угоститељских објеката у граду.

Last Updated on Saturday, 18 June 2022 18:27

Read more...

 
 

Алекси Перушиновићу девет медаља на такмичењу у слагању Рубикових коцки

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Tuesday, 07 June 2022 15:29

На такмичењу у слагању Рубикових коцки, шеснаестогодишњи Алекса Перушиновић је поново заблистао. Овај свестрани средњошколац из Шековића, који похађа зворничку гимназију, освојио је девет медаља.

Last Updated on Tuesday, 07 June 2022 15:34

Read more...

 

Зорана Сандић отпутовала на Европско првенство

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 23 May 2022 12:15

Репрезентативка БиХ и такичарча ТКДК ,,Зворник“ Зорана Сандић послије пуно перипетија око визе отпутовала је на Европско првенство које се одржава у Манчестеру. Она ће сутра ујутро у 10 часова радити меч првог кола против такмичарке из Луксембурга Изабел Фабер. У случају побједе Зорана ће у четвртфиналу радити против прве носитељице Матеје Јелић из Хрватске.

Теквондоисткиња Зорана Сандић заустављена је у четвртфиналу Европског првенства у Манчестеру. Боља од ње била је олимпијска шампионка, представница Хрватске Матеа Јелић. Резултат је на крају био 8:1 за Јелићеву.

Last Updated on Monday, 23 May 2022 12:21  
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 50