Новости

Одржан школски крос

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 30 April 2014 08:24

У организацији ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ Зворник одржан је традиционални годишњи крос ученика свих одјељења гимназије, економске, медицинске и туристичке школе. На кросу је учествовало око 1.000 ученика који су се такмичили по разредима у категоријама дјечака и дјевојчица.

Циљ кроса био је промоција спортских активности и боравка на отвореном.

 

Last Updated on Wednesday, 30 April 2014 08:47

Read more...

 

Посјета општини Сежана

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 25 April 2014 08:29

Делегација Средњошкослког центра Петар Кочић посјетила је јуче градоначелника Сежане Давора Терчона. У пријатељском разговору градоначелник је истакао да је ова дугогодишња сарадња међу школама веома значајна и да је на основу ње дошло до успостављања сарадње између општина Зворник и Сежана.

"Само сам једном посјетио Зворник, али још увијек носим лијепе успомене и памтим ваше гостопримство које је надалеко познато. Веома ми је драго што сте посјетили наш град и школу, што се сарадња младих наставља и траје пуних осам година. Већ сам информисан да наша школа припрема нови пројекат преко кога ће сарадња бити настављена. Посебно ми је драго што сте једна од најбројнијих делегација која је посјетила наш град и општину." - Ракао је Терчон.
Директори школа Душан Штолфа и Биљана Писић су још једном истакли колико је значајна ова сарадња за младе људе из Словеније и Републике Српске.
Дугогодишње пријатељство и дружење резултирало је новинама у наставно образовном процесу, унапређењу рада у пројектима и размјени драгоцјених искустава.

 

Школа добила вриједну донацију

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 17 April 2014 20:12

У оквиру пројекта опремања школа, под називом „Књига до књиге”, који реализују Рајфајзен банка уз партнерство аустријске организације „Хилфсверк”, СШЦ „Петар Кочић” добио је два пројектора и два платна у вриједности 1.800 КМ.

Лидија Марушић, директор главне филијале Рајфајзен банке из Тузле истакла је да већ трећу годину учествују са Вестерн Унионом у акцији опремања школа.

 

Last Updated on Thursday, 17 April 2014 20:18

Read more...

 
 

Уређење кухиње

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 17 April 2014 20:08

Текући прољећни распуст у школи је искоришћен је за уређење ученичких и помоћних просторија, а једна од акција била је уређење кухиње у којој су замијењене плочице и набављени нови апарати и посуђе.

Кухиња је тако добила љепши изглед и постала функционалнија.

Last Updated on Thursday, 17 April 2014 20:26  

Ђоковић међу историјским личностима

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 03 April 2014 21:39

На иницијативу IV4 разреда гимназије и предметног професора Зорана Ивановића, ученик овог одјељења Немања Ћирић нацртао је лик Новака Ђоковића са пехаром, у кабинету историје. На тај начин они су Ђоковића ставили међу великане наше прошлости.

 
 
<< Start < Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next > End >>

Page 45 of 50