Новости

Награда за професора Милисава Николића

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 27 May 2016 11:21

Свечаном академијом и додјелом градских признања обиљежен  je 21. мај, Дан града Зворника. У оквиру свечане академије уручене су награде и признања најбољим појединцима и колективима који су у протеклом периоду задужили своју заједницу. Наш дугогодишњи професор математике Милисав Николић награђен је Златном медаљом „Станко Николић“  за допринос развоју образовања.

У име колектива честитамо му на великом признању.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 27 May 2016 11:38  

Успјех младих глумаца

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Thursday, 28 April 2016 20:14

На Другом фестивалу средњошколских представа „Удахни културу” који је организовао Центар за културу „Семберија” из Бијељине, ученици  СШЦ „Петар Кочић” из нашег града наступили су са представом „Матуранти”, а ученица Марија Николић је освојила награду за најбољу глумицу. Представа је говорила о проблемима средњошколаца и на нов начин донијела читаву галерију ликова из познатих књижевних дјела.

- Цијела наша екипа је са уживањем радила на овој представи; били смо као једно и овај успјех је и њихов успјех. Захваљујем се организатору, медијима, својој школи, професорима и свима који су допринијели да моји другари и ја будемо дио овог пројекта - каже Марија.

 

Last Updated on Thursday, 28 April 2016 21:14

Read more...

 

Обиљежили Свјетски дан књиге и уредили кутак за читање

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Friday, 22 April 2016 12:59

У оквиру обиљежавања 23. априла Свјетског дана књиге и ауторских права, чланови Савјета ученика наше школе уредили су кутак за читање у школској библиотеци. Тамара Јовановић, Николина Кајтазовић и Коста Лазић урадили су украсни оквир, украсне оловке и изложбени пано у коме се излажу наш школски лист, различити флајери те часопис "Просвјетни преглед".

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 22 April 2016 13:12  
 

Акција добровољног давања крви

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Written by Administrator Thursday, 14 April 2016 19:47

Општинска организација Црвеног крста Зворник у сарадњи са Службом трансфузије крви и  Средношколским центром „Петар Кочић“ данас је у овој школи организовала акцију добровољног давалаштва крви за коју се пријавило преко 130 ученика, као и запослених у школи.

Секретар зворничког Црвеног крста Данојка Мићић подсјетила је да је добровољно давалаштво крви једна од најзначајнијих активности Црвеног крста, као и да је резултат ових акција значајно повећање броја давалаца који су први пут дали крв.

- Основни циљ оваквих акција је обезбјеђење довољних количина крви свих крвних група.

Last Updated on Thursday, 14 April 2016 19:52

Read more...

 

Средњошколци донирали дидактички материјал вриједан 1.700 КМ

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 08 April 2016 21:01

Након  хуманитарног концерта, средњошколци донирали дидактички материјал вриједан 1.700 КМ Центру за дјецу са посебним потребама

Представници управе школе и Савјета ученика СШЦ „Петар Кочић” из Зворника донирали су дидактички материјал Центру за помоћ дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама вриједан 1.700 КМ. По ријечима директорице школе Биљане Писић новац је обезбијеђен од продаје улазница на хуманитарном концерту који су извели ученици ове школе у Дому омладине.

Last Updated on Friday, 08 April 2016 21:15

Read more...

 
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 38 of 50