Огласна табла

Директорица наше школе о успјесима наших ученика

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 22 April 2024 12:32

Драга наша дјецо, данас је изузетан дан за наш град, а посебно за нашу образовну установу!

У овом дану славимо ваше и наше ВЕЛИКЕ УСПЈЕХЕ! Браво! Ви сте доказ да из малих средина долазе ВЕЛИКИ ЉУДИ! Ви сте доказ да је образовање у нашем граду на завидном нивоу, захваљујући прије свега вама, вриједној и марљивој дјеци, а наравно и вашим професорима и родитељима. Искрене и огромне честитке нашем Данилу, Његошу, Ирени и Лазару, а наравно и нашим професорима Винки, Кристини и Радовану! У историји школе ће остати забиљежено да је у року од 7 дана ДАНИЛО ПОСТАО ПРВАК НА РЕПУБЛИЧКИМ ТАКМИЧЕЊИМА ИЗ ФИЗИКЕ И МАТЕМАТИКЕ, а у истом дану ДАНИЛО И ЊЕГОШ РЕПУБЛИЧКИ ПРВАЦИ ИЗ МАТЕМАТИКЕ! Ви сте наши бисери, наш понос и узор будућим генерацијама! Већ сутра је пред вама нови изазов и ново такмичење. Ваши професори, сви запослени у нашој школи, наши ученици, а наравно и ваши родитељи су увијек уз вас! Огромну захвалност дугујемо градској управи и градоначелнику Бојану Ивановићу, што нас прате, подстичу и помажу у сваком смислу. Срећно Данилу и Његошу сутра у Сарајеву!

Директорица Биљана Писић

Last Updated on Monday, 22 April 2024 12:35  

Предавање из дисеминације о покрету "Црвени крст"

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Sunday, 21 April 2024 12:07

Волонтери Општинске организације Црвеног крста Зворник и наши ученици, чланови секције Црвени крст, одржали су предавање из дисеминације о покрету Црвени крст. Предавање је одржано за ученике СШЦ. "Петар Кочић" Зворник, а реализује се у склопу активности у сусрет Недељи Црвеног крста и Црвеног полумесеца. Ученици су упознати са зачетником идеје Црвеног крста, развојем покрета, начелима, ознакама, као и развојем Црвеног крста Републике Српске.

 

Read more...

 

Андроид апликација „Водич кроз занимања“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Wednesday, 03 April 2024 11:12

И ове године свим ученицима деветих разреда и њиховим родитељима, као и свим другим заинтересованим корисницима доступна је Андроид апликација „Водич кроз занимања“. Апликација је доступна на Google Play маркету и сви заинтересовани ученици, наставници и родитељи је могу бесплатно преузети и инсталирати на своје мобилне телефоне. Потребно је да у претраживачу на Google Play маркету унесу “Vodic kroz zanimanja” и претрага ће вратити жељену апликацију.

Апликација омогућава ученицима основних школа и њиховим родитељима приказ плана уписа за школску 2024/2025. годину у свакој средњој школи у Републици Српској, приказ дефицитарних занимања, те описе свих занимања. На тај начин помаже будућим средњошколцима да лакше пронађу жељено занимање.

Средње шк

оле наведену апликацију могу користити приликом промоције занимања и плана уписа у одређену школу.

Апликација је доступна на линку: https://play.google.com/store/apps/details?id=vladars.ministarstvoprosvjete.coordinatortablayout

Last Updated on Wednesday, 03 April 2024 11:17  
 

Прво мјесто на Регионалном такмичењу из физике

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 28 March 2024 11:38

Прво мјесто на Регионалном такмичењу из физике за нашег Данила Бирчаковића у конкуренцији ученика трећег разреда.

На достојан начин нашу школу су представљали и Лазар Петковић, Данка Бирчаковић и Софија Остојић, сви под менторством професорице Винке Марјановић.

Last Updated on Thursday, 28 March 2024 11:40

Read more...

 

Одржан Хуманитарни концерт за породицу Драгић

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 28 March 2024 11:26

Наша дјеца су сакупила за породицу Драгић 4000 КМ! Они су наш понос! ❤️

Синоћ су наша дјеца положила испит хуманости.

Last Updated on Thursday, 28 March 2024 11:36

Read more...

 
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 72