Огласна табла

Одржан састанак тима „Брига о дјеци – заједничка одговорност и обавеза“

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 17 March 2023 22:18

У складу са обавезама школе о сарадњи са институцијама, у нашој школи дана 17. 03. 2023. године одржан је састанак мултисекторског тима „Брига о дјеци – заједничка одговорност и обавеза“. Овим видом приступа актуелној проблематици адолесцената, остварујемо квалитетнију сарадњу и повезаност институција кроз континуирани рад и реализацију договорених активности, а све за добробит дјеце и омладине.

 

Са члановима школског мултисекторског тима, који чине представници школе на челу са директором Биљаном Писић и представници локалних институција (Дома здравља, Центра за социјални рад, Полицијске управе, Градске управе) остварујемо успjешну сарадњу од почетка нашег заједничког дјеловања. Глобални циљ овог програма је да се сарадњом и заједничким дјеловањем, уз уважавање предности мултисекторског приступа, обезбиједи сигурно и подстицајно окружење за раст и развој дјеце.

Last Updated on Friday, 17 March 2023 22:30  

Матуранткиња Јелена Сандић факултативно учи руски језик, а побрала домаће и међународне награде

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 17 March 2023 18:32

Ученица четвртог разреда гимназије у зворничком СШЦ „Петар Кочић“ Јелена Сандић факултатитвно похађа наставу руког језика, али је то не спречава да осваја домаће и међународне награде у знању из овог предмета. Уједно, она рецитује и пјева на руском језику, а широк репертоар знања из овог предмета показала је и на посљедњем хуманитарном концерту ученика ове школе.

Last Updated on Friday, 17 March 2023 18:37

Read more...

 

СШЦ „Петар Кочић“: Новац од хуманитарног концерта предат породици Драгић

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Thursday, 09 March 2023 14:15

Предсједник Савјета ученика Сара Радић и директорица СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника Биљана Писић, заједно са припадницима ПС Козлук, предали су данас у Брањеву породици Драгић новац прикупљен од продаје улазница за хуманитарни концерт ученика ове школе.

Last Updated on Thursday, 09 March 2023 14:19

Read more...

 
 

Стотину матураната и професора у акцији добровољног даривања крви

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Monday, 06 March 2023 21:33

Стотину матураната и професора зворничког СШЦ „Петар Кочић“ пријавило се за акцију добровољног даривања крви коју традиционално спроводе ученици ове школе у марту мјесецу.

Како нам је рекла директорица школе Биљана Писић, акција даривања крви је дио „Хуманитарних дана“, активности које проводе ученици ове школе.

Read more...

 

Ученици СШЦ „Петар Кочић“ одржали хуманитарни концерт (ФОТО)

PDFPrintE-mail

Written by Administrator Friday, 03 March 2023 08:30

Наступом чланова музичке, рецитаторске, драмске и секције руског језика у Дому омладине вечерас је одржан хуманитарни концерт ученика Средњошколског центра „Петар Кочић“ из Зворника.

 

Last Updated on Friday, 03 March 2023 08:34

Read more...

 
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 12 of 72