Повеља „Капетан Миша Анастасијевић“ значајно признање за школу

PDFPrintE-mail

Огласна табла

Међу лауреатима повеље „Капетан Миша Анастасијевић“ нашао се и зворнички СШЦ „Петар Кочић“, односно директорица установе Биљана Писић. Она је истакла да је ово важна награда и додала да је ово признање за „промоцију образовања и афирмацију знања код младих“.

- Успостављањем специјалних и паралелних односа између Српске и Србије ове престижна награда се додјељује заслужним појединцима, организацијама и установама и код нас. Драго ми је да смо као установа и ја као њен руководилац награђени овим признањем јер је то потврда реализације свих наших пројеката, међунардоне сарадње и опремљености школе, што је препознато и у ресорном министарству и РПЗ-у, али желим да посебно нагласим да ниједна од тих активности не би била могућа без активне подршке Градске управе у Зворнику – истакла је Писић.

Она је истакла да ова награда, као и друга признања и успјеси, пуно значе на промоцији саме установе што је јако важно код уписне политике.

- Још пре неколико година у разговору са директором средње школе из Сежане Душаном Штолфом сазнали смо колико је важан квалитет наставе, али и отвореност школе, учешће у пројектима који укључују рад ученика и њихова путовања. То смо и ми примијенили те и наши ученици учествују у разним пројектима и, поред учења, путују у школе у ЕУ са којима сарађујемо – истакла је Писић. (infobirac.net)

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Sunday, 01 March 2020 09:23