Пројекти за 17. међународни сајам туризма: "Више знања за више туризма!"

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

На 17. међународном сајму туризма "Више знања за више туризма" у Словенији учествујемо са два пројекта:

Смех је лек!

„Смех је лек“. Пројекат се базира на фестивалу комедије који се у Зворнику одржава јубиларни 10.  пут у организацији Дома омладине и града Зворника.

Фестивал се одржава од 01.04.-06.04.2020. године и окупља позоришта из Републике Српске, Федерације Бих, Србије и осталих околних земаља.

 

„Смех је лек“ пројекат жели да  укаже  на предности смеха у свакодневном животу човека, који је у данашње време изложен свакодневном стресу.

 

Аутори: Марина Јосић,Теодора Јеркић, Елена Калајџић, Јована Ђокић, Кристина Јовичић, Ивана Драгић и Николина Ђурић.

Ментор: Јулијана Млинаревић, професор информатике

Зворник, јануар 2020.

 

Домаће је најбоље!

Пројектом Домаће је најбоље желимо да укажемо на значај манифестација за продају и презентацију домаћих производа и здраве хране на подручју општине Зворник.

Манифестација на којој се излажу домаћи производи одржава се 28. јуна под називом ˝ЕТНО ТРЖНИЦА˝ где се излажу производи домаћих произвођача са подручја општине Зворник.

Наш циљ је био да се подигне значај куповине домаћих и здравих производа наших села под мотом ˝КУПУЈМО ДОМАЋЕ ПОМАЖИМО ЗВОРНИК˝.

Аутори: Анастасија Максимовић, Валентина Симић, Анђела Танацковић, Аделиса Тахић, Михаела Цвијановић, Кристина Ашћерић и Анђела Млађеновић

Ментор:  Миланка Калајџић, професор економске групе предмета

Зворник, јануар 2020.

Last Updated on Tuesday, 28 January 2020 11:48