Јулијана Елековић успјешна спортисткиња и одлична ученица

PDFPrintE-mail

Ученица четвртог разреда наше школе, смјер медицински техничар, Јулијана Елековић проглашена је спортисткињом града Зворника за 2018. годину. То је био повод за разговор са овом успјешном спортисткињом, али Јулијана има добре разултате и у учењу, односно одличан је ђак.

Елековићева је прошле година остварила бројне успјехе, а најважнији је освајање трећег мјеста на Европском првенству у Естонији.


– То ми је велики мотив за оно што ме чека у овој години, а то је Гран при у Зворнику, европско првенство у Риминију, у Италији, и друга такмичења – рекла је Елековићева, која је поред успјеха у Естонији освојила још 10 медаља на другим такмичењима.

Она је у септембру 2018. године прешла у сениоре, а то јој је, каже, још већи изазов у даљој каријери јер ће сада бити теже да се такмичи у овој узрасној категорији.

- У будућности планирам да тренирам и студирам, можда отворим свој клуб, али ако не буде клубова у ИТФ верзији можда пређем и у WТФ верзију и тамо наставим да тренирам – каже Јулијана која каже да није лако ускладити све обавезе, али да на одустаје од својих циљева.

Она се бави и глумом, а раније је ишла на фолклор и музичку школу, али је доласком у средњу школу морала да се одлучи за неко од својих интересовања те је изабрала теквондо и није се покајала.

Елековићева је одличан ученик медицинске школе.

- У другом разреду сам била врлодобра, а први и трећи одлична. Изабрала сам занимање које волим и срећна сам због тога – истакла је Елековићева која планира да упише стоматолошки факултет у Београду.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!