16. међународни фестивал Више знања за више туризма

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

И ове године наша школа учествује на 16. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Сувенири мога краја“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Туристички потенцијали регије Бирач"  ментора Дарке Тољ и "Сувенирима о Зворнику" ментора Жељка Зарића.

 

Пројектом Тиристички потенцијали регије Бирач представљамо туристичку разгледницу регије Бирач, отварајући врата четири средњовековна  манастира из 14 и 15 века: Ловница, Тавна, Сасе и манастир  Светог  Јована Претече,  као и врата најстарије џамије у  Босни и Херцеговини – Кушлет. Регија Бирач се налази у источној Босни и обухвата географски повезане територије општина Братунац, Милићи, Сребреница, Шековићи, Власеница и Зворник. Цио пројекат можете  преузети на овом линку.

Пројектом Сувенирима о Зворнику промовишемо град Зворник путем сувенира. Користимо сувенире Туристичке организације града Зворника, као и оне које ћемо сами израдити са мотивима моста, ријеке Дрине, тврђаве, градске капије, манифестације Зворничко љето. Циљ нам је да направимо широку туристичку понуду, за разне туристе, од оних што воле сликање, културне манифестације до гостију који воле концерте. Зато ће овај туристички производ бити скуп различитих понуда, у којима свако може да пронађе оно што му одговара. Представићемо Зворничко љето, Регату, Уличну трку, Видовдански сабор, Пливање за Часни крст и манифестацију Мостови спајају људе. Комплетан пројекат можете преузети на овом линку.

Last Updated on Friday, 18 January 2019 10:42