Пројекти за Међународни сајам туризма у Словенији

PDFPrintE-mail

Пројекти - Словенија

И ове године наша школа учествује на 15. Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније.  Овогодишња тема фестивала је „Култура у туризму“, а наша школа на овогодишњем такмичењу учествује са пројектима "Златне руке Зворника"  ментора Елизабете Јевтић и "Град у бојама" ментора Јулијане Млинаревић.

Промотивни спот за "Златне руке Зворника"
Промотивни спот за "Град у бојама

 

Mанифестацијa „Златне руке“ Зворника, обухвата изложбу рукотворина и сувенира са подручја града Зворника и регије. Манифестација се одржава 28. Јуна под називом „Етно тржница“ и у оквиру културне манифестације Зворничко лето од 02. до 08. августа сваке године.
Манифестација окупи између 20 и 30 излагача из Зворника, Бијељине, Малог Зворника, Лознице, Милића, Власенице, Љубовије и Брчког.
„Златне руке“ су прилика да се покаже креативност људи са ових подручја,као и да се кроз рукотворине прикаже део културе и културног наслеђа наших крајева свим посетиоцима и туристима који се тих дана затекну у граду.
Посебна погодност је што је манифестација продајног карактера, па се производи који се допадну посетиоцима могу купити и понети за успомену као сувенири.Манифестацију организује Туристичка организација града Зворника.

 

Пројектом "Град у бојама" желимо да прикажемо град Зворник кроз сликарска дјела радионице “Палета”. Сликарска радионица “Палета” учинила је и чини много на пољу културе у граду Зворнику. Улепшала је наш град многим дјелима, радионицама и оставила дубок траг на свим полазницима радионице “Палета”. Млади ће имати прилику да се друже и дају свој удио у изради сликарског дјела.

Last Updated on Thursday, 25 January 2018 10:44