Финална смотра Пројекта грађанин 2017

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

Одлуком Републичког педагошког завода, Републику Српску и бијељинску регију, на Финалној смотри Пројекта грађанин 2017 у Сарајеву 20-21. маја, представљали су ученици трећег разреда медицинске школе Средњошколског центра "Петар Кочић" Зворник. Они су на овој промоцији на државном нивоу представили  проблем Бриге о дјеци са тешкоћама у развоју, поводом кога су организовали акцију Чепом до осмијеха, с циљем помоћи овој дјеци, те промовисања политике учешћа грађања у суочавању са овим проблемом.

 

Ученици су тим поводом посјетили Парламентарну скупштину Босне и Херцеговине и имали јавну промоцију својих радова у центру Сарајева, на Башчаршији. Програм ове манифестације подразумијевао је и радионице за ученике и наставнике, као и свечано затварање и додјелу признања.

 

На Финалној смотри учествовало је око 300 ученика и наставника из цијеле БиХ, а свечано је отворена од стране замјеника шефа мисије Сједињених Америчких Држава у Бих, Паулa Хорвицa.

Средњошколски центар "Петар Кочић" из Зворника већ трећу годину заредом учествује на овом ревијалном излагању најуспјешнијих практичних радова из области грађанског образовања у БиХ.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Friday, 26 May 2017 08:57