Акција Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић”

PDFPrintE-mail

Савјет ученика - Акције Савјета ученика

Пакетићи за малишане у дневном центру и породилишту

Чланови Савјета ученика ЈУ СШЦ „Петар Кочић” прикупили су, у оквиру акције „Један слаткиш, једно дијете”, и уручили 26 пакетића и 25 играчака за кориснике дневног Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју, те пакетиће малишанима на Педијатријском одјељењу Опште болнице у Зворнику. По ријечима Марије Степановић, која је заједно са Милијаном Симић координатор овог тијела у школи, ради се о традиционалним хуманитарним активностима које Савјет проводи у току године. Драгана Митровић специјалиста социјалне терапије и рехабилитације у Центра за помоћ дјеци са сметањама у развоју истакла је да је акција веома значајна јер су обрадовали све малишане.

- Средњошколски центар је у више наврата помагао корисницима Центра, а сада су поред пакетића корисници добили и играчке. Акција је заиста пун погодак и мислим да и дјеца и родитељи могу само да буду захвални на оваквој пажњи од стране ученика - рекла је Митровићева.

Ријечи хвале за акцију имали су и родитељи и љекари Опште болнице у Зворнику гдје су на Педијатријском одјељењу уручени пакетићи за малишане који се ту тренутно лијече.

- Дјеца су одушеваљена посјетом, као и сви запослени. Најтоплије се захваљум вашој школи и Савјету ученика што су учинили да боравак овој дјеци у болници буде што угоднији и љепши - истакао је Мирко Мрђен дежурни љекар на Педијатријском одјељењу.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!