За намештај и реконструкцију школе преко 7.000 КМ

PDFPrintE-mail

Актуелно - Новости

За извођење различитих радова на реконструкцији школе, котловнице, постављање плочица у ходницима, те набабавку намештаја за две учионице зворнички СШЦ „Петар Кочић” уложиће преко 7.000 КМ. Овоме треба додати да се укоро очекује и донација међународне организације „Врлд вижн” која ће донирати око 2.700 КМ за опремање кабинета за ученике фармацутског смера медицинске школе. По речима Биљане Писић, директорице школе у сарадњи са компанијом „м:тел” у плану је и набавка неколико лап топ рачунара за практичну наставу ученика економске школе, али и других, за наставу информатике.

 

- Тренутно радимо на реконструкцији унутрашњег дела школе. Постављамо керамичке плочице на комплетном другом и делу првога спрата и тиме завршавамо те радове који се у фазама одвијају три године. Вредност плочица и материјала је око 1.500 КМ, док наш домар изводи радове. У сарадњи са „Зворник путевима” уређен је део дворишта иза фискултурне сале, постављена и офарбана ограда. Истовремено, кренули смо са кречењем радних просторија и учионица, од којих ће неке бити делимично, а неке комплетно окречене. Урађена је реконструкција котловнице, испирање котлова, а у две учионице биће замењен намештај - рекла је Писићева и додала да ће ускоро добити донацију „Врлд вижн”-а који ће донирати око 2.700 за опремање кабинета за ученике фармацуте.

 

- Уједно, договорили смо са Технолошким факултетом, са којима иначе имамо одличну сарадњу, да ученици одређено време проводе праксу у њиховој лабораторији која је заиста изузетно квалитетна и опремљена - закључила је Писићева.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

З.К.

Last Updated on Wednesday, 17 August 2016 21:58