Опремање школских просторија

PDFPrintE-mail

Медији о нама - Новине

Зворник - Зворнички Средњошколски центар "Петар Кочић" издвојио је 4.150 КМ за опремање школских просторија, рекла је данас директор ове средњошколске установе Биљана Писић.

Писићева је рекла новинарима да је од овог износа за нови намјештај у школској кухињи уложено 1.150 КМ, за керамичке плочице у ходницима 1.500 КМ, док је за набавку завјеса издвојено 1.500 КМ.

 

 


Она је додала да је у плану да се у наредном времену набави намјештај за кабинете биологије и физике, као и просторије гдје се изводи додатна настава из ових предмета.

Писићева је подсјетила да је набавка завјеса била неопходна како би се са сунчане стране заштитили информатички, али и други кабинети и појаснила да ће ради уштеда већи дио посла одрадити помоћни радници Средњошколског центра.

Истичући да су у школској кухињи постављени нови столови и клупе, Писићева је рекла да ће керамичке плоче бити уграђене у ходнику на трећем спрату, јер су раније нижи спратови завршени.

Према њеним ријечима, очекујемо од организације "Ворлд вижн" да ће реализовати пројекат опремања кабинета за фармацеуте у вриједности од око 2.700 КМ.

Писићева је рекла да ова улагања нису велика по обиму, али су веома значајна због унапређења наставног процеса у школи.

У Средњошколском центру "Петар Кочић" прошле године је замијењена унутрашња и фасадна столарија у вриједности од око 300.000 КМ.

(преузето са сајта Глас Српске 23.03.2016. године)

Last Updated on Wednesday, 23 March 2016 22:15