Свечано уручивање захвалница и позивница за наградно путовање у Србију

PDFPrintE-mail

Актуелно - Огласна табла

Генерални конзул Републике Србије у Републици Српској, Босни и Херцеговини, Владимир Николић сваечано је уручио захваланице и позивнице за бесплатан боравак у Србији, за 10 ученика који су награђени за најбољи литерарни рад на конкурсу "Како видим Србију у будућности". Конкурс који је постао традиционалан, организован је поводом обележавања Сретења – Дана државности Републике Србије, 15.02.2016. године.

 

 


Прилику да упознају Аутономну покрајину Војводину, њене непрегледне равнице, прелепе салаше, музеје и неисцрпну туристичку понуду Новог Сада,
од 08. до 10. априла, имаће ученици ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ из Зворника:

 

- Наташа Јасиковац,
- Горица Куртума и
- Анастасија Опачић


Имајући у виду чињеницу да је највећи број награђених ученика из Јавне установе Средњошколски центар „Петар Кочић“ Зворник, Генерални конзулат Републике Србије, у сарадњи са Туристичком организацијом града Новог Сада, поред наставнице Љубинке Писић, на наградно путовање је позвао и директорку Средњошколског центра „Петар Кочић“ из Зворника, госпођу Биљану Писић.

 


 

Једна од награђених ученица, Наташа Јасиковац из Зворника, рекла је да је у литерарном раду представила своје мисли и осјећања, те виђење Србије у будућности.

Садржај чланка преузет са сајта Генералног конзулата Републике Србије у Бањалуци.

Last Updated on Tuesday, 15 March 2016 20:26