Стопама великана

PDFPrintE-mail

 

Основна идеја овог рада је приказ Зворника и Малог Зворника као туристичке дестинације преко туристичког производа „СТОПАМА ВЕЛИКАНА“.

 

Свако од нас машта да бар на један тренутак буде краљ, краљица или великан који је оставио трагове за нека нова млада покољења, да га се сећају и памте, да живи вечно. Кроз наш пројекат желимо да снове спроведемо у јаву. Због тога смо се одлучили да нашу идеју засновану на жељи да унапредимо туристичку понуду, града Зворника и Малог Зворника, путем лика краља Александра I Карађорђевића.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Планиран је једнодневи излет који се састоји из вишекорака. У овој богатој туристичкој понуди нашим вршњацима пружамо могућност:

обиласка грађевина које је градио Александар I Карађорђевић: подземни град у Малом Зворнку, мост краља Александра I Карађорђевића на реци Дрини који спаја ова два града, и пут до некадашње куће Станка Николића у којој је боравио краљ. Пројекат се овде не завршава него се иде даље у корацима до следеће одредишне тачке. Све је пропраћено  играма и богатом гастрономском понудом из периода владавине краљевске породице Карађорђевића.  Овим туристичкимпроизводом планирамо да привучемо наше вршњаке, не само са општина Зворник и Мали Зворник него и ширег региона обе државе Републике Српске и Републике Србије а самим тим и шире у свету, да се друже и међусобно упознају.

Пројекат је замишљен да  афирмише младе да активно учествују и што више сазнају опрошлости града Зворника и живота из тог перода.

Пратите нас и на фејсбуку.

Читав пројекат можете скинути овдје....

Last Updated on Wednesday, 06 November 2013 08:35