Огласна табла Савјета ученика

PDFPrintE-mail

 


 

САСТАНАК САВЈЕТА УЧЕНИКА БИЋЕ ОДРЖАН У СРЕДУ, 13. НОВЕМБРА 2013. ГОДИНЕ У 1245 , УЧИОНИЦА БР. 24.

 


 

Представници Савјета ученика су уручили дјечаку Дејану Марићу 3.300 КМ, које су сакупили како би помогли његово лијечење.

Директор школе Биљана Писић рекла је новинарима да су новац приложили сви ученици и професори школе.

"Ученици су акцију провели у свим одјељењима, као и у локалном маркету, где су поставили кутију у коју су грађани могли да оставе новац, који смо уручили малом Дејану за терапије у Београду. Надам се да ћемо бар мало помоћи овој породици, која пролази кроз тежак период", рекла је Писићева.

 

 

 

 


 

 

САСТАНАК САВЈЕТА УЧЕНИКА БИЋЕ ОДРЖАН У СРЕДУ,

23. ОКТОБРА 2013. ГОДИНЕ

У 1245 , УЧИОНИЦА БР. 24.

 


 

Савјет ученика је покренуо хуманитарну акцију прикупљања помоћи оболелом дечаку Дејану Марићу. У свим одељењима чланови Савјета ученика прикупљаће у наредном периоду добровољни прилог ученика за помоћ преко потребу за лечење овог дечака. Такође, у зборници школе је постављена и хуманитарна кутија за прилоге професора, управе школе и ваннаставног особља који су такође узели учешћа у овој хуманитарној акцији.

Позивају се сви ученици и радници школе да учествују у датој акцији помоци. Прикупљена средства биће директно уплаћена на жиро рачун породице Марић.

 


Председница Савјета уценика Милица Васић III3
На конституитивној седници Савјета ученика дана 19.09.2013 усвојен је план и програм рада за школску 2013/14 и изабрано је руководство Савјета уценика
Кординатор за савјет ученика је професорица Дајана Главоњић.


Last Updated on Monday, 11 November 2013 12:37