Посјета општини Сежана

PDFPrintE-mail

Делегација Средњошкослког центра Петар Кочић посјетила је јуче градоначелника Сежане Давора Терчона. У пријатељском разговору градоначелник је истакао да је ова дугогодишња сарадња међу школама веома значајна и да је на основу ње дошло до успостављања сарадње између општина Зворник и Сежана.

"Само сам једном посјетио Зворник, али још увијек носим лијепе успомене и памтим ваше гостопримство које је надалеко познато. Веома ми је драго што сте посјетили наш град и школу, што се сарадња младих наставља и траје пуних осам година. Већ сам информисан да наша школа припрема нови пројекат преко кога ће сарадња бити настављена. Посебно ми је драго што сте једна од најбројнијих делегација која је посјетила наш град и општину." - Ракао је Терчон.
Директори школа Душан Штолфа и Биљана Писић су још једном истакли колико је значајна ова сарадња за младе људе из Словеније и Републике Српске.
Дугогодишње пријатељство и дружење резултирало је новинама у наставно образовном процесу, унапређењу рада у пројектима и размјени драгоцјених искустава.