Школа добила вриједну донацију

PDFPrintE-mail

У оквиру пројекта опремања школа, под називом „Књига до књиге”, који реализују Рајфајзен банка уз партнерство аустријске организације „Хилфсверк”, СШЦ „Петар Кочић” добио је два пројектора и два платна у вриједности 1.800 КМ.

Лидија Марушић, директор главне филијале Рајфајзен банке из Тузле истакла је да већ трећу годину учествују са Вестерн Унионом у акцији опремања школа.

 

- Ове године изабрали смо школу у Зворнику, поготово зато што има велики број ученика и професора, те се надамо да ће донација помоћи у њиховом даљем раду и школовању - рекла је Марушићева и додала да је Рајфајзен банка овим показала да је одговоран дио друштва. 
Директорица школе Биљана Писић захвалила се на вриједној донацији.

 

- Захваљујем са представницима Рајфајзен банке који су препоручили нашу школу за донацију. Ми имамо рачунаре и пројекторе у неким учионицама, али нам је жеља да ту опрему имамо у свим учионицама. Стога нам је ова донација веома важна. Установи, коју похађа више од 1.000 ученика и 100 професора, овакве донацију су веома потребне као подршка нашим напорима да унапредимо квалитет наставе - рекла је Писићева.

Зворничку школу је препоручила локална пословница Рајфајзен банке, те је тако ушла у пројекат, уз сагласност ресорног министарства, као једна од 13 школа у БиХ које су добиле донације у опреми или књигама.

Last Updated on Thursday, 17 April 2014 20:18