Зворничко љето

PDFPrintE-mail

ЗВОРНИЧКО ЉЕТО

Традиционално наша школа учествује на Међународном фестивалу туризма који организује Туристички савез Словеније. Овогодишња тема фестивала је "забави се у природи" (сло. "na zabavo v naravo"). На такмичењу учествујемо са два пројекта,

Пројекат Зворничко љето се заснива на манифестацији Зворничко љето која представља најважнију манифестацију на нашој регији. Манифестација траје од 2. до 8. августа, одликује се бројним активностима, које се одржавају у природи, а поменућемо музичке концерте који се изводе на обали реке Дрине, регату, зворнички котлић, обележавање славе града...

Наш пројекат се ослања на ову манифестацију и ми смо осмислили дводневни догађај који ће се одигравати 7. и 8. августа, за време Зворничког љета. Идеја је да у нашем пројекту искористимо ову манифестацију која је веома популарна и код младих и код старије популације. Осим активности као што су музички концерт, обележавање славе града, позоришна представа на отвореном, нашем пројекту смо додали и спортске активности као што су фудбал на песку и мала школа фолклора. Пројектом је предвиђен и ручак у природи, вожња чамцем по Зворничком језеру, пешачење до Тврђаве, Јерининим путем камена.

Активности које ћемо реализовати пројектом су у природи, забавног су карактера, осмишљене у циљу доброг дружења и забаве. Наш пројекат промовише Зворник, његове природне лепоте и манифестацију Зворничко љето, показује нашим вршњацима како се могу добро забавити и у природи.

Овом занимљивом понудом желимо да привучемо што више наших вршњака да посете и обиђу град Зворник, доживе незабораван излет у природи.

Пројекат у целини можете преузети овде.

Last Updated on Monday, 14 April 2014 19:40