Обавјештења

PDFPrintE-mail

Обавјештење бр.4

Обавјештавамо ученике да ће и ове године бити организована посјета Сајму књига у Београду. Цијена одласка са улазницом на Сајам је 32 км. Осим посјете Сајму књига планиран је и обилазак Калемегдана и трговинског центра „Ушће“.

Ученици који организовано одлазе на Сајам књига због затворене путне листе не могу остати у Београду. Списак заинтересованих ученика, потписане сагласности и новац треба доставити најкасније до сриједе, 16. 10. Професорима од којих су ученици узимали обрасце сагласности.

Посјета Сајму је планирана за уторак, 22. Октобра 2019. године. Полазак са станице је у 700. Полазак из Београда за Зворник је у 1800.

Обавјештење бр.3

Обавјештавамо ученике и професоре да ће у петак, 04. Октобра бити одржан крос.

И ове године крос ће бити одржан на обали ријеке Дрине. Окупљање ученика за крос је испред спортске хале.

Ученици I и II разреда треба да дођу у 930 испред спортске хале, а ученици III и IV разреда у 1000, гдје ће одјељенске старјешине евидентирати присутност ученика.

Распоред трчања је истакнут на улазу школе.

Обавјештење бр.2

Због радова на санацији моста Краља Александра првог Карађорђевића, Градска управа града Зворник обезбједиће бесплатан превоз ученика на релацији Зворник – Каракај и обратно. Право на бесплатан превоз ученика, трајаће до отварања моста за пјешачки саобраћај. Ученици који остварују право на бесплатан превоз ученика у обавези су да се јаве у Градску управу у канцеларију број 12, да се ставе на јединствени списак који ће бити достављен превознику који ће вршити превоз ученика.

Ученици могу користити редовне линије, као и ванредне линије које ће бити уведене на овим релацијама. Стајалишта ће бити код граничног прелаза, у правцу Зворник – Каракај аутобус ће стајати на скретању према фирми „Еуро петрол оил“ док ће из правца Каракај – Зворник стајалиште бити код бензинске пумпе „Кесо – промет“.

Обавјештење бр. 1

Настава ове школске године у првом полугодишту траје од 02. септембра до 27. децембра 2019. године. Управа школе и Министарство просвјете и културе желе Вам срећан почетак и много успјеха у раду у току ове школске године .

Да бисмо побољшали услове рада школе, у току љетног распуста урађено је много на уређењу школског простора, те се надамо да ћете заједно са нама чувати и одржавати тај простор.

Last Updated on Monday, 04 November 2019 13:19