СШЦ „Петар Кочић“: Пријем за омладинску шампионку свијета Сару Ћирковић

PDFPrintE-mail

У зворничком СШЦ „Петар Кочић“ данас је уприличен пријем за омладинску првакињу свијета у боску Сару Ћирковић, ученицу четвртог разреда ове школе, смјер медицински техничар, те њеног тренера Мирка Ждрала.

 

Ждрало се овом приликом захвалио на пријему и истакао да им је посебно била важна подршка из школе током свјетског првенства.

 

– Заиста нас је дирнула чињеница да другари из Сариног разреда и други ученици и професори организовано гледају уживо наше мечеве. Због тога смо били посебно одушевљени – рекао је Ждрало.

Директорица школе Биљана Писић је Ћирковићевој овом приликом уручила букет цвијећа те поклон ваучер за куповину у једној зворничкој козметичкој радњи.

Писићева је истакла да је Сара вансеријско дијете и да је њихова обавеза да је подрже на путу успјеха.

– Овакав успјех досад нисмо имали у школи и наша је обавеза да подржимо такве ученике. У току је израда правилника о талентованим ученицима и раду са њима, а у РПЗ-у су препознали наш однос према овој ученици те су то истакли као прави примјер подршке талентованим ученицима који су препознатљиви по својим вјештинама – навела је Писићева.

Она је додала да ће за школску славу, Светог Саву, бити организован пријем и за друге ученике, успјешне спортисте који су у овој години остварили запажене резултате.

(ИнфоБирач)

Last Updated on Thursday, 29 December 2022 20:52