Уручене награде за најбоље ликовне и литерарне радове

PDFPrintE-mail

У зворничком Средњошколском центру „Петар Кочић“ данас су уручене награде за најбоље ликовне и литерарне радове, које су ученици предали за конкурс поводом „Дјечије недјеље“ реализоване под слоганом „По(дијели) радост, знање, љубав“.

 

Како нам је саопштила директорица школе Биљана Писић, сваке године школа се укључује у обиљежавање „Дјечије недјеље“ кроз одржавање различитих манифестација посвећених дјеци, те организацијом ликовних и литерарних конкурса са циљем указивања на значај и заштиту дјечијих права.

 

-          Инспектор за високотехнолошки криминалитет Полицијске управе Зворник у оквиру активности обиљежавања „Дјечије недјеље“ је у нашој школи одржао предавање за ученике трећег разреда на тему „Опасности на интернету и како се заштитити“. Уједно, одјељењске старјешине, педагог и психолог су на часовима одјељењске заједнице одржали ученицима предавање на тему „Будимо другови – заједно можемо све“, као што је и предвиђено школским програмом – рекла је Писићева, те похвалила ученике за учешће на конкурсима и другим активностима поводом „Дјечије недјеље“.

Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!
Кликните на слику да се отвори!

Last Updated on Wednesday, 12 October 2022 17:43